Accumulatie van scheerapparaten|Arman|1951-1975

Deze week eens iets anders. Op mijn dwalingen in de kunst kom ik oneindig veel mooie dingen tegen. Ik laat vaak dingen zien die ik zelf mooi vindt. Soms is het niet mijn smaak, maar vind ik het toch belangrijk om te laten zien. Tijdens mijn dwalingen kom ik echter ook weleens dingen tegen die ik echt niet begrijp. Deze week ga er een selectie van laten zien. Dit werk van Arman is in het bezit van het KMSK Antwerpen. Accumulatie is een opeenhoping, in dit geval van scheerapparaten. Op zich kan ik daar de schoonheid daar nog wel van inzien, maar de manier waarop dit is uitgevoerd…triest, de lijm zit overal. Graag hoor ik jullie mening deze week over wat ik laat zien, want natuurlijk is smaak iets heel persoonlijks!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.