Carlotta | Jaume Plensa | 2018

Plensa geniet wereldwijd faam met zijn monumentale vrouwenhoofden in de openbare ruimte en dat geloof ik wel, want hoe prachtig is dit…Alle vrouwenhoofden hebben de ogen gesloten en daardoor bieden ze een meditatieve aanblik, sereen. Je kunt de beelden over de hele wereld tegen komen zoals in Dubai, Londen, Liverpool, Nice Tokyo, Toronto en Vancouver. Dit beeld staat, gedurende de tentoonstelling, in de duinen bij “Beelden aan Zee” in Scheveningen, maar ook in Leeuwarden bij het station staat “Love Fountain” , 2 vrouwenhoofden in een soort mist, ook heel mooi! De tentoonstelling duurt nog t/m 22 september. Meer info: www.beeldenaanzee.nl Woensdag beloofde ik extra foto’s op mijn Facebookpagina, maar helaas helemaal vergeten er op te zetten…Dus nu in de herhaling(ze staan er nu echt op) Facebook

Reactie op “Carlotta | Jaume Plensa | 2018

  1. Harris

    Beste Krina en lezers, in de ontvangsthal van het Erasmus MC in Rotterdam staat ook een groot werk van deze kunstenaar Jaume Plensa. Iedere keer als ik er langs loop bekijk ik het vanuit een andere hoek en wordt je bijna gedwongen er even bij stil te staan.
    Ook hebben we afgelopen vakantie in Oslo een werk gezien van Plensa, ook prachtig omdat het daar op gaat in de open ruimte.
    Mooi beschreven Krina, zijn kunst is heel herkenbaar.
    Groet Harris

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.