Collage | Sonja Steenvoorden | 2019

De verrassing voor mij van de Kunstroute Wemeldinge was Sonja Steenvoorden. Ze was ter plekke bezig om kleine etsjes te maken. Ze had hele kleine etsjes te koop, in de vorm van kleine kaartjes met envelop en als je er 3 kocht, maakte ze voor jou ter plekke een mini etsje, wat verschrikkelijk leuk was. Natuurlijk liet ik dat niet aan mijn neus voorbij gaan en heb ik nu 3 kleine kunstwerkjes om cadeau te geven of iemand te sturen en een klein mini etsje voor mezelf. Leuk om een gedeelte van dit proces te zien; etsen is niet zo bekend en ze vertelde er leuk over. Zeker als je op zoek bent naar een kunstwerk(je) is het slim om eens een kunstroute te bezoeken, want alles is te koop en je komt zeker op ideeën. Meer info: sonjasteenvoorden.exto.nl

3 Reacties op “Collage | Sonja Steenvoorden | 2019

  1. Sonja Steenvoorden

    Krina bedankt voor je leuke berichtje! Etsen is mijn passie die hoop ik o.a door mijn demonstratie te delen met de bezoekers.
    Vriendelijke groet,
    Sonja

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.