De koning van het dal | Edwin Landseer | 1851

Omdat mijn zoon enkele weken geleden zijn jachtakte heeft gehaald en nu officieel jager is, deze week: de jacht als thema. Natuurlijk ben ik trots op hem; je moet het examen zeker niet onderschatten, er komt heel veel kennis van de natuur bij kijken, maar ik sta er wel een beetje dubbel in….Ik kan me de tijd nog heugen dat ik de Disneyversie van Sneeuwwitje had gekocht voor mijn kinderen en dat ze die nooit verder dan de eerste 10 minuten hebben gekeken, omdat toen de jager een hertje dood schoot om het hart aan de boze stiefmoeder te laten zien…allebei in tranen en overstuur, zo’n zielige film wilden ze nooit meer zien…En nu is hij zelf de jager….,,,verschrikkelijk!

2 Reacties op “De koning van het dal | Edwin Landseer | 1851

  1. sjaak oosterling

    De prooi zijn is misschien nog erger!, de jager kan kiezen of hij wil schieten de prooi kan hoogstens een beroep doen op een offday van de schutter of een geweer waarbij de schutter in zijn eigen voet schiet

  2. Krina Bericht auteur

    Hahaha, je hebt gelijk Sjaak! Het kan altijd nog erger!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.