De lachende spin|Odilon Redon|1891

Nou dit vind ik gewoon een leuke spin en wilde hem jullie niet onthouden. Zou toch helemaal niet zo erg zijn als je die ’s avonds op je plafond boven je bed ziet. Alhoewel het wel een beetje een gemeen lachje is…

2 Reacties op “De lachende spin|Odilon Redon|1891

  1. Paul Voors

    Nee hoor, ook bij deze spin voel ik geen enkele behoefte om die vanaf het plafond aan een draadje naar mijn hoofdkussen te zien afdalen, maar het kunstwerk zou zonder meer aan een muur in mijn huis mogen hangen, aan een stevig haakje.

  2. Krina Bericht auteur

    Haha, ik werd meteen gestraft vanochtend, want ik zag in mijn ooghoek, een weliswaar niet zo’n grote,maar toch akelig zwarte spin in bed op mij afkomen…Ik was heel snel uit bed..en dat op Moederdag nog wel!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.