De mens en zijn engel | Anne-Marie Peeraer

Deze zomer ben ik veel in mijn eigen provincie gebleven omdat het prachtig weer was en dan is Zeeland de beste plek om je zomer door te brengen! Toch een beetje blij verrast was ik over de hoeveelheid mooie kunst er toch ook in de provincie te zien is….In augustus bezocht ik “Kunstspoor” op Noord-Beveland; lekker op de fiets langs kleine dorpjes om daar deze mooie kunst te spotten. In Kats zag ik dit werk van Anne-Marie Peeraer, een Belgische kunstenares, die de mens en al zijn verbindingen als uitgangspunt neemt voor haar werk en waarbij emotie en gevoel een grote rol spelen. Ze werkt graag organisch vanuit het materiaal en naast de klassieke materialen zoals klei, gips en brons experimenteert ze ook met hennep, kalk, vilt en was.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.