FoodScape | Tjalf Sparnaay | 2014

Deze week draag ik mijn stukjes op aan mijn vriendin Rian; zij wees mij enkele jaren geleden op het werk van Tjalf Sparnaay. Toen ik een half jaar geleden las dat er een tentoonstelling “Hyperrealisme” , met werk van hem e.a. in de Kunsthal zou komen, ging er meteen een appje naar haar! Wij zouden samen die tentoonstelling gaan bezoeken! We zouden er een dagje Rotterdam van maken zoals we dat wel eens vaker deden….Helaas is dat er nooit van gekomen…Ik zal nooit meer een tentoonstelling bezoeken met Rian en dat doet pijn. Uiteindelijk ben ik toch naar de tentoonstelling gegaan met manlief en een andere hele lieve vriendin, maar natuurlijk was Rian er ook een beetje bij!

3 Reacties op “FoodScape | Tjalf Sparnaay | 2014

  1. joos

    hallo krina, ik loop een beetje achter met al het gedoe met mijn pols etc., maar sterkte met het verlies van je vriendin, of is ze er nog maar heeft ze iets vreselijks gehad?
    die realistische dingen hang ik niet meteen aan mijn muur, maar wel heel knap.

  2. Krina Bericht auteur

    Ze is er niet meer Joos, was allemaal erg heftig en nog moeilijk, maar dankjewel….

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.