Gekapte bomen op Wolgate | David Hockney | 2008

Afgelopen vrijdag was ik gewoon als één van de eersten op de tentoonstelling “Hockney- Van Gogh” in het Van GoghMuseum in Amsterdam. De eerste dag van de tentoonstelling was ik present; jippie!! Alles piekfijn geregeld in het museum; een tijdslot, zodat je rustig met niet al te veel mensen tegelijk binnen bent en ook echt kunt kijken. In het Van Gogh Museum is het verboden te fotograferen, wat ik snap, want ik vind mezelf ook altijd heel irritant als ik foto’s aan het nemen ben, maar als ieder museum deze regel gaat hanteren kan ik wel inpakken met mijn blog…Gelukkig had ik nog wat foto’s van een eerdere tentoonstelling, in Den Bosch (Würth collectie 2015) van Hockney, die ik nooit gebruikt heb. Dus deze week geen foto’s van de tentoonstelling, maar je krijgt zeker een indruk van het werk van Hockney. Zoals dit schilderij wat er ook hing, maar dan in een andere versie.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.