Het gele dorp|Marc Chagall|1968

Nog zo’n prachtig schilderij van een geweldige kunstenaar: Marc Chagall. Op de Würth tentoonstelling had ik heel veel “oh yes” momentjes, blij worden van al het moois wat je te zien krijgt! Dit was ook zo’n moment. Chagall is de man van de mooie kleuren, dromerige beelden! Van hem is op dit moment een grote tentoonstelling aan de gang in Brussel, in het Museum voor Schone Kunsten. Mijn plan is absoluut om daar ook heen te gaan, maar ik weet nog niet wanneer en daarom wil ik jullie er alvast op wijzen. Het is echt een tentoonstelling die je niet mag missen (ja alweer één, ik weet het). Hij loopt nog tot 28 juni; dus eerst naar Den Bosch en dan naar Brussel. Je zou dan  een omweg  langs Antwerpen  kunnen maken; pak je gelijk de tentoonstelling van Rubens Privé mee, waar ik het volgende week over ga hebben! Voor meer info over de Chagall tentoonstelling in Brussel: www.fine-arts-museum.be/nl

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.