Isaac Cordal| 2017

Van deze kunstenaar ben ik echt helemaal fan geworden! De Spaanse kunstenaar Cordal wil via kleine ingrepen in de stad een boodschap overbrengen. Hij doet dat met minuscule, menselijke beeldhouwwerken en bindt zo de strijd aan met het kapitalisme, milieuvervuiling en het jachtige leven van alledag. In dakgoten, op gevels van gebouwen, op bushokjes; als je goed kijkt zie je zakenmannetjes strak in het pak telefoneren, in de pas lopen of moedeloos voor zich uit staren. Het is echt een soort speurtocht door de stad! Deze hing boven een bushalte, waar een aantal jongeren stonden met een behoorlijke wietlucht om hen heen. Ik ging tussen hen in staan om de foto te maken en ze keken me verbaasd aan en toen naar boven waar ik mijn camera op richtte..”Leuk hé ” zei ik. “Allee eerlijk gezegd heb ik da nog nooit gezien hee….” Geweldig! Meer info: www.thecrystalship.org en meer foto’s van dit leuke project op mijn Facebookpagina

1 Reacties op “Isaac Cordal| 2017

  1. joos

    Leuk zeg. In Roermond vond ik ook leuke onverwachte grapjes in een park. Nu geen tijd, maar ik zoek een foto voor je op. Groetjes, Joos

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.