Johanna de Geer, Cecilia en Laurens | Ferdinand Bol | 1663

Op ons tripje naar Amsterdam deden we deze keer ook “het Rembrandthuis” eens aan. Ik was er nog nooit geweest en bovendien is er op dit moment een tentoonstelling gaande over Govert Flinck en Ferdinand Bol, 2 kunstenaars die onder de hoede van Rembrandt hebben gewerkt. Omdat er niet gefotografeerd mocht worden weet ik niet precies meer welke schilderijen er hingen en heb ik dus 3 schilderijen gekozen die ik terug kon vinden op internet, dus pin me er niet op vast. Leuk om het Rembrandthuis een keer te bezoeken; het is de bedoeling dat je een audiotour meeneemt (gratis) en zo kom je allerlei wetenswaardigheden te weten over Rembrandt, zijn leerlingen en zijn huis en atelier.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.