Kind met duif | Picasso | 1901

Als je als kunstliefhebber naar Parijs gaat moet je veel keuzes maken; waar begin ik? Wat wel en wat niet? Musée D’Orsay staat natuurlijk als een paal boven water; daar moet je heen en op dit moment is daar de tentoonstelling “Bleu et Rose ” van Picasso. Een overzicht van zijn werk uit de blauwe en roze periode, een unieke tentoonstelling dus, want al deze werken zo mooi bij elkaar dat tref je niet vaak. Dus hoppa, naar D’Orsay! Druk, druk, druk…..te verwachten, maar jammer…Ik kan me niet ontspannen als ik in drommen langs kunstwerken moet bewegen, dus helaas weinig meegekregen van deze tentoonstelling (ik wilde alleen maar zo snel mogelijk naar de uitgang). Wel dit schilderij gezien, wat vroeger in postervorm op mijn kamer hing. Toch leuk om het in het echt te zien!

2 Reacties op “Kind met duif | Picasso | 1901

  1. Joos Heerebout

    Het is vast een heel bekend schilderij, of kan ik die poster nog bij jou gezien hebben? Het kwam me meteen bekend voor

  2. Krina Bericht auteur

    Het is heel bekend; ik geloof niet dat ik de poster in dit huis nog had…maar ik weet het niet zeker.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.