Lenteboeket | Pièrre Auguste Renoir | 1866

Deze week feest, omdat mijn blog 5 jaar bestaat! Daar hoort natuurlijk ook een bloemetje bij! Als ik dan toch zelf mag kiezen dan graag zo’n prachtig lenteboeket van Renoir. De lente vind ik de mooiste tijd van het jaar met alle uitbundigheid in de natuur. Elk jaar verbaast het me weer dat alles weer goed komt, de kale bomen worden weer groen, alles gaat weer groeien en bloeien, fijn! Veel bloemenschilderijen kwam ik niet tegen op mijn dwalingen. Alhoewel ik ook denk, dat ik er achteloos voorbij loop; ik vind het snel saai, terwijl ik dit, als je het zo solo bekijkt, echt prachtig vind.

Reactie op “Lenteboeket | Pièrre Auguste Renoir | 1866

  1. joos

    Knap Krina, alweer vijf jaar. Veel werk verzet en ik heb veel geleerd, dankjewel.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.