Marine | Léon Spilliaert | 1933

We blijven nog even in Oostende, zodat ik mijn vakantiegevoel nog even vast kan houden….In een nieuwsbrief over Oostende las ik dat er tegenwoordig tijdelijke tentoonstellingen zijn van Spilliaert in het “Spilliaerthuis”. Ik kom al wat jaren Oostende en ken Spilliaert zeker van mijn bezoekjes aan het museum aldaar, maar dit was nieuw. Na wat zoeken bleek het gevestigd te zijn in een zijvleugel van ons hotel!! Zo makkelijk hebben we het nog nooit gehad. Dus op een zeer regenachtige middag konden we, zonder nat te worden, deze tentoonstelling bezoeken. De tentoonstellingen behappen iedere keer een ander thema en deze keer was dat ” Tussen Eb en vloed” , alles wat met de zee te maken heeft. Zelf was ik weer blij verrast, mooi…

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.