Myth | Marc Quinn | 2008

De blikvanger van “Art Zuid 2019”, een imposant beeld van Kate Moss in een bijzonder positie….Zelf heb ik tegenstrijdige gedachten over dit werk; mooi, maar ook raar….ik weet het niet…Het feit dat het deze gevoelens oproept betekent i.i.g. dat het werk iets losmaakt en dat is altijd goed, denk ik. Eigenlijk had ik dit gevoel bij de hele Art Zuid tocht; er waren wel mooie dingen te zien, maar het pakte me niet echt. Dit is natuurlijk persoonlijk en ben benieuwd wat anderen er van vinden. Art Zuid 2019 is nog te zien tot en met 15 september. meer info: www.artzuid.nl

4 Reacties op “Myth | Marc Quinn | 2008

  1. Bieke

    Ach, soms mag je iets ook gewoon storend of lelijk vinden , toch??? Met een brede blik blijven kijken is ook een kunst!

  2. Krina Bericht auteur

    Nee, dat kan ik je helaas niet vertellen. Het heeft een hele mooie matte, koude uitstraling, als marmer…

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.