Pinksteren | El Greco | 1596

Een paar weken geleden nodigde ik mijn zoon en zijn vriendin uit voor het eten op 2de Paasdag. Zijn antwoord was: “Geef me gewoon een datum, want 2de Paasdag is voor mij net zo’n mysterie als Kerst en Pinksteren”. Als moeder vraag je je dan af: “Wat is hier mis gegaan???” Conclusie: veel….Ben bang dat het ook niet meer te repareren is; hij is 24 en zit niet meer te wachten op een bijbelverhaal… Eerlijk gezegd heb ik het ook weer eerst moeten opzoeken, want na jaren op de zondagschool,lang geleden, is dit verhaal toch ook te ver weggezakt en spreekt het totaal niet tot de verbeelding…..mijn verbeelding dan toch…

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.