Robert Downey jr.|Vera Boone|2011-2012

Een paar maanden geleden kwam deze tekening op mijn Facebookpagina voorbij; daar wilde ik graag meer over weten! Hij bleek van Vera te zijn, zij zat op de basisschool bij mijn zoon in de klas. Toen kon ze al heel goed tekenen en ja, hier hoef ik eigenlijk niet zoveel over te zeggen, prachtig! Ze was 16 toen ze deze tekening maakte op vakantie. Ze had net een paar films gezien met Robert Downey en wilde graag iets met “clair obscure” (tegenstelling tussen licht en donker) maken. Mooi!

5 Reacties op “Robert Downey jr.|Vera Boone|2011-2012

 1. sjaak oosterling

  Talent verloochent zich niet, Vera is waarschijnlijk geboren om altijd en overal te tekenen en vanaf nu al de moeite waard om haar te blijven volgen

 2. Peet

  James Dean was het eerst wat bij me op kwam.
  Lezende werd duidelijk wat er achter zat.
  Prachtig zeg!
  Ik stuur het naar mijn vriend Hennie in Rotterdam.
  Hij is tekenleraar.
  Benieuwd wat heer Broer er van vindt.

 3. Nelleke

  Vera tekent al vanaf ze amper een potlood kon vasthouden, zo rond haar tweede jaar. Ik mocht getuige zijn van deze tekening in wording. Prachtig om te zien hoe het beeld uit het niets ontstaat.

 4. Vera

  Bedankt voor al jullie reacties! Ik ben de Vera in kwestie. Als je meer van mijn werk wilt zien kun je, zoals Krina in de laatste update vertelde, naar mijn site toegaan: veraboone.com. Ik kijk uit naar jullie bezoek!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.