Selgascano pavilion | Selgascano | 2018

Op dit werk had ik me enorm verheugd en moet eerlijk zeggen; toen ik het zo op het water zag liggen viel het me een beetje tegen. Als je het echter betreedt is het sprookjesachtig; wat een kleursensatie waar je helemaal door omringt wordt. Echt heel mooi! De Triënnale duurt nog tot 16 september; een goeie reden om Brugge eens met een bezoekje te vereren. Je bent nooit alleen in Brugge, dat vind ik zeker wel een dingetje, maar ik heb er nu toch zeker van genoten! Meer info vindt je hier : www. triennalebrugge.be en meer foto’s kun je op mijn Facebookpagina bekijken.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.