Trees in the land of Horton | Kobi Beck | 2018

Dit werk vond ik absoluut het mooiste in de galerie/kunstshop “Pjez Unik”. Het is dan ook niet meer te koop, want wij hebben het gekocht!! Normaal ben ik echt niet hebberig wat kunst betreft; ik kan er van genieten om het te zien, maar hoef het niet persé te hebben. Dat is ook wel een beetje omdat we, door veel ramen in ons huis, weinig plek hebben om het mooi neer te hangen, maar dit werk wilde ik wel echt heel graag hebben; we zoeken wel een plekje…We zijn er absoluut heel blij mee en elke keer als ik er langs loop, sta ik even stil en kijk naar het kleine fietsertje met de hond rechts onderin, prachtig! Wil je zelf ook kunst kopen dan is Antwerpen een goeie keuze en dan vooral de Kloosterstraat, waar ook Pjez Unik is gevestigd, maar ook andere galeries. Op mijn Facebookpagina staan nog enkele foto’s van mijn bezoekje aan deze kunstshop.

2 Reacties op “Trees in the land of Horton | Kobi Beck | 2018

  1. Bieke

    Oh zeg, dat wordt dagelijks genieten met dit prachtige werk in huis! Gefeliciteerd met dit unieke stuk!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.