| Vogels |Jeanette Ephraïm |

In Kortgene, in Galerie Maan, zag ik deze twee vogeltjes, tekeningen van Jeanette Ephraïm en was meteen verliefd. Ik hou van vogels en voor deze twee kleine (15 x 20 cm) lijstjes had ik al een plekje in gedachten….Helaas, ik was te laat, ze waren al verkocht……Daar baal ik eerlijk gezegd nog steeds van, vooral dat rechter vogeltje heeft mijn hart gestolen. Ephraïm woont en werkt in Krimpen aan den IJssel. De menselijke interpretatie van de natuur is haar inspiratiebron. Ze maakt beelden en tekeningen die als “artificiële variaties op de natuur” hun eigen verhaal vertellen. Haar werk bestaat uit tekeningen, beelden, opdrachten voor de buitenruimte en unieke lampen. Meer info: www.jepnet.nl

1 Reacties op “| Vogels |Jeanette Ephraïm |

  1. Bieke

    Inderdaad, menselijke trekjes in deze beestjes!
    Helaas, Krina, maar wie weet maakt ze speciaal voor jou nog eens een kunstwerkje???

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.