Witte bloemen in een schaal | Berthe Morisot | 1885

Dit schilderijtje zou perfect in mijn interieur passen! Dat mooie blauw..gelukkig ben ik niet heel hebberig van aard…nou ja behalve op het gebied van schoenen en tassen dan….maar ja, dat is niks bijzonders voor een vrouw! Ons huis is helemaal niet geschikt om kunst neer te zetten en ik heb nauwelijks geschikte muren om iets op te hangen, veel ramen. Dus gek genoeg hebben we bijna geen kunst in huis. Misschien in ons volgende onderkomen, wat nog niet aanstaande is…Ik vind het ook niet erg; ik kan heel erg genieten van gewoon kunst te zien in een museum en daar heel erg blij van worden, dus voorlopig houden we het zo. Later als ik oud ben en misschien niet meer in staat al die musea te bezoeken ga ik kunst verzamelen!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.