Bomenrij|Jan Mankes|1915

Dit is echt een hele grote favoriet van mij! Zo leuk om het eindelijk eens in het echt te zien! Een prachtig teer schilderij, echt heel mooi! Het hangt in museum More in Gorsel, waar ik laatst was. Jammer dat ik er zo ver vandaan woon, anders ging ik elke week even mijn stiltemomentje houden bij dit schilderij! Alle werken die ik deze week heb laten zien hangen daar, dus als je nu ook fan bent dan moet je erheen. Verder ook heel erg de moeite waard, maar daar vertel ik volgende keer meer over. Meer info: www.museummore.nl

3 Reacties op “Bomenrij|Jan Mankes|1915

 1. Wil Wouters

  Dag Irina,
  Eenzelfde schilderij “bomenrij” van Jan Mankes hangt ook in het Rijksmuseum Amsterdam. Ik heb het daar een paar jaar geleden gezien en ik was diep onder de indruk. En afgelopen zondag zag ik het in museum More.
  Vriendelijke groet
  Wil

 2. Wil Wouters

  Dag Krina,
  Zojuist zag ik dat de automatische aanpassing van mijn tablet jouw naam heeft gewijzigd in Irina, vind ik jammer, dat ik dat niet gezien had voor ik het bericht verstuurde. Sorry daarvoor.
  Vriendelijke groet
  Wil

 3. Krina Bericht auteur

  Geeft helemaal niks hoor; ik vind het leuk dat je dit schilderij ook zo mooi vindt! Ik heb zelfs mijn bankpas laten maken met dit schilderij, heel uniek bankpasje!!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.