Firmament lll | Antony Gormley | 2009

Een bijzonder werk, wat mooi integreert in de natuurlijke omgeving. Ik kan je zeggen dat er een lang verhaal staat in het boekje van Middelheim over dit werk… “bubbelmatrix met een viervlakkig knoopgeometrie…koolstofatoom….elementen, kiezelwieren, kristalstructuur”…..blablabla….mij ben je kwijt met zo’n verhaal….Wel een leuk apparaat, wat het licht vangt door de zilveren structuur en daardoor steeds anders oogt. Als je echt graag wilt weten wat er in het boekje staat zou ik zeker het Middelheim Park bezoeken en het boekje kopen en anders zou ik dat ook doen, want het is gewoon een leuk en prachtig park. En gratis! Meer info vind je hier: www.middelheimmuseum.be en meer foto’s vind je op mijn Facebookpagina

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.