Groser viereckiger salat | Stefan Gross |

Een grote vierkante sla, ja dat is het inderdaad, meer niet, maar in alle eenvoud prachtig! Dit werk zag ik tijdens mijn bezoek aan het LAM in Lisse. Het Lam is een bijzonder museum, omdat het allemaal over voedsel gaat. Erg leuk vind ik, het spreekt iedereen aan. Dat is ook de bedoeling; Jan vd Broek (de stichter van dit museum en voormalig directeur van de supermarktketen) wil het museum zo laagdrempelig mogelijk maken. Iedereen moet van kunst kunnen genieten of je er nu verstand van hebt of niet. Een stelling die ik graag onderstreep! Er hangen geen bordjes, omdat dat af zou schrikken…je logt in op je telefoon en kan dan de info opzoeken…Dat vond ik eerlijk gezegd het enige minpunt; je loopt(ik dan toch) continu op je telefoon te koekeloeren…jammer!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.