Grote staande | Eja Siepman van den Berg |

Op mijn tour door Oost-Nederland deed ik beeldenpark “De Havixhorst” ,gelegen tussen Meppel en De Wijk in Drenthe, aan. Wat een verrassing was dat….Een prachtig landgoed in de bossen, met in het chateau een hotel/restaurant; de volgende keer boek ik daar absoluut een overnachting! De beeldentuin voldeed ook zeker aan mijn verwachtingen; dit vind ik het leukst van alles, kunst kijken in de natuur. Prachtig! Op dit moment is er een tentoonstelling aan de gang die “Powervrouwen” heet en over drie vrouwen gaat die zich staande hielden en houden in een door mannen gedomineerde wereld van beeldhouwkunst. Eén van die vrouwen is Eja Siepman.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.