Lachende jongen|Frans Hals|1625

Dit behoeft weinig commentaar, vind ik zelf. Wat een schatje! Hij wordt ook wel “het lieverdje van Haarlem”genoemd. Frans Hals kwam uit Haarlem. Dus binnenkort zal ik toch ook een reisje naar Haarlem moeten maken, waar het Frans Halsmuseum is. Ik weet niet zoveel van Frans Hals af en dat is zo leuk aan dit blog; door mijn vele bezoeken aan musea en het lezen van vele boeken ontdek ik steeds weer mooie werken van kunstenaars die ik niet goed of helemaal niet ken.

1 Reacties op “Lachende jongen|Frans Hals|1625

  1. Bieke

    Hij heeft ook wel iets van een blozend appeltje, dat lieverdje van Haarlem!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.