Major of Westminster dr. Nemeth|Annemarie Busschers|2009

Een volgster van mijn blog tipte mij over deze tentoonstelling; dat vind ik altijd leuk en roep jullie allemaal op om  tips te geven over tentoonstellingen en kunstenaars. Er valt nog veel te ontdekken en wat inspiratie is altijd welkom. Zelf is ze in het bezit van dit portret, wat ook op de tentoonstelling hangt. Ze vertelde dat ze in eerste instantie erg moest wennen aan dit werk, wat ze kreeg, maar dat ze het nu steeds meer gaat waarderen. Ik kan me het wel voorstellen; een vreemde meneer in je huis…en dan ook nog zo groot en “echt”. Kan me ook voorstellen dat als hij er een poosje hangt het een soort familie wordt, je raakt er aan gehecht.

1 Reacties op “Major of Westminster dr. Nemeth|Annemarie Busschers|2009

  1. Bieke

    inderdaad een indrukwekkend heerschap ! Prachtig weergegeven; Ongelooflijk wat een precisie!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.