Op de vleugels van de wind (detail) | Marijke Schellekens |

Op elk van de drie “wieken” van de picknickplaats zie je een open europallet met 3d fotoglasblokken. De wieken wijzen naar de zee, het moerasland en het binnenland. Ook de 3D glasblokken verwijzen hier naar. Dit vond ik heel erg mooi; elk glasblok een kunstwerkje op zich. Ik heb (nog) niet alle werken gezien, want de route is 15 km lang en kun je het beste op de fiets afleggen. Helaas leende het weer zich hier niet toe, maar wellicht ga ik dit op een ander tijdstip nog eens doen, want zoals ik al eerder zei ik was zeer aangenaam verrast door de prachtige omgeving en benieuwd naar de rest van de kunstwerken. Tijd genoeg nog, want dit alles is nog te bewonderen t/m 5 september. Meer info: www.dijkenvanwijven.nl

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.