Rothko en ik | Mark Rothko |

Nou, hier ben ik dan met Rothko in het Stedelijk Museum in Schiedam. Ook al had ik zelf geen religieuze of emotionele ervaring, ik vond het toch een heel leuk idee en ook leuk om het zelf een keer uit te proberen. Zelf had ik misschien mooie passende muziek erbij leuker gevonden, maar kan me ook voorstellen dat dat juist weer afleidt. De tentoonstelling “Rothko en ik” loopt nog t/m 22 maart en ben je een fan van Rothko dan zou ik zeker gaan; zo’n kans krijg je niet vaak! De rest van het museum is trouwens ook leuk! Meer info: http://www.stedelijkmuseumschiedam.nl

3 Reacties op “Rothko en ik | Mark Rothko |

  1. Sjaak oosterling

    Dat zal ooit nog eens de internationale kustwereld op haar grondvesten laten trillen als blijkt dat Rotko ooit de Zeeuwse Mona Lisa heeft te mogen vereeuwigen
    Het is dat de horden chinezen het land zonder mondkapjes niet uit mogen anders zou de oostmolenweg tot het einde van het jaar onbereikbaar zijn

  2. Krina Bericht auteur

    Dankjewel Sjaak, gelukkig valt het nog mee met de drukte in de Oostmolenweg….

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.