Zelfportret 2 |Annemarie Busschers|2007

Museum De Fundatie heeft 2 locaties; één in Zwolle waarover ik vorige week berichtte, en Kasteel het Nijenhuis in Wijhe, vlakbij Zwolle. Daar was een tentoonstelling van Annemarie Busscher. We vielen met onze neus in de boter! Annemarie Busschers is één van de grootste hedendaagse portrettisten van Nederland. Hele grote, confronterende doeken! “Ik schilder niet om ego’s te strelen.” Dat zou ik dus bij een zelfportret een beetje lastig vinden…Ik zou er zeker hier en daar wat aan bijschaven. Ik ken haar niet dus nemen we maar aan dat dit echt is; en ja, daar is dus niks mee; een leuke vrouw! Zeer menselijk dus deze portretten.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.