Zittend naakt | Urban Larsson | 2007

Afgelopen woensdag was ik in Den Haag en wat een leuke stad is dat toch! Ik was graag nog een paar dagen gebleven, maar helaas liet mijn programma dat niet toe. Ik was er om de tentoonstelling “Naar het leven geschilderd” van Urban Larsson te bezoeken. De tentoonstelling is in de “Mesdagcollectie” en dat was voor mij even verwarrend, want ik dacht dat dat hetzelfde was als Panorama Mesdag, maar het bleek een ander museum te zijn in Den Haag, gelukkig wel vlakbij Panorama Mesdag zodat je makkelijk beiden kunt bezoeken( er worden ook combi-tickets aangeboden). Leuk en verrassend dus weer, want behalve deze prachtige tentoonstelling,ook de privécollectie van Hendrik Willem en Sientje Mesdag te zien, zeker de moeite waard!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.