Zonder titel | kunstenaar onbekend | 1960-2010

Soms, heel soms, ben ik wel eens jaloers op mensen die in Amsterdam of Rotterdam wonen; altijd een mooie tentoonstelling vlak bij de deur…Je zou dan bijvoorbeeld op woensdagochtend, wanneer de wekelijkse badkamerbeurt op de planning staat, kunnen zeggen: ” ik ga stiekem vanochtend naar die mooie tentoonstelling en vergeet de badkamer”… Groot was dan ook mijn blijdschap toen ik las dat de tentoonstelling “Gelukkig in Noord- Korea”  Goes, mijn eigen stadje, aan zou doen. Deze tentoonstelling, wel wat groter, was in 2015 in het Drents Museum te zien, waar ik toen helaas niet naar toe kon. Nu hoefde ik alleen maar te wachten tot het woensdag werd en m’n fiets te pakken!!

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.