Ex Voto | Folkert de Jong |

Eindelijk is het dan zover en ziet de wereld er weer wat zonniger uit en mogen we weer naar het museum! Heerlijk om weer wat nieuwe inspiratie op te doen voor mijn blog; ik kan jullie beloven dat er weer leuke en mooie musea en exposities op mijn verlanglijstje staan! Nu ben ik dicht bij huis begonnen en heb de kleine musea bij mij in de buurt bezocht. De Grote Kerk in Veere, waar werk hangt van Folkert de Jong, zag ik al in oktober, maar de tentoonstelling is verlengd tot 12 september. Natuurlijk is Veere sowieso de moeite waard, maar neem zeker ook een kijkje in deze kerk die dienst doet als expositieruimte en cultuurpodium. Het werk Ex Voto komt prachtig tot zijn recht in deze ruimte en is zeer indrukwekkend. Op dit moment is het nog nodig een afspraak te maken voor bezoek, meer info: www.grotekerkveere.nl

1 Reacties op “Ex Voto | Folkert de Jong |

  1. Toos van Holstein

    Ik sta helemaal achter je oordeel. Ik mocht, al weer lang geleden, bij de opening van Ex Voto zijn en was toen direct onder de indruk. Als ’t kan, bezoek deze expositie. En neem Veere natuurlijk gelijk mee. Ook het Museum Veere daar is beslist de moeite waard.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.